NYHET 2023


parallax background

“Enjoy the good life. Enjoy a massage.”OM OSS


Mitt i lilla essinge ligger en orientalisk oas. Här får du thaimassage, oljemassage, hotstone massage och andra behandlingar avslutas med en kopp varm te. En massagebehandling passar utmärkt för både män och kvinnor och kan vara enbart en stund för avslappning och återhämtning eller innehålla behandlande moment som tryck och stretching.


En massagebehandling har många positiva effekter; den lindrar stress, förebygger muskelspänningar och belastningsproblem, stärker immunförsvaret och har en lugnande effekt på nervsystemet. “Lugn- och ro hormonet” oxytocin ökar och motverkar effekter av stress. Här bestämmer du själv vilken typ av massage du önskar, om det är en behandlande massage eller helt enkelt en lugn och avkopplande stund.Phaisoon (PIM) heter jag och driver Essinge Thaimassage – Din hälsa i Lilla Essingen, Stockholm. Jag är friskvård massage och spaterapeut. Jag är utbildad på Wat Pho Thai Traditional Massage School i Bangkok.
Vi lever i dag i en mycket stressad tillvaro, mycket måsten och många krav. För att orka hålla tempot måste vi ibland få fylla på med kraft och energi. Spabehandlingar är ett mycket bra sätt där du tar hand om både din hy, kropp och själ. Jag skulle kort och gott kunna säga att jag jobbar för att du ska må bra. Att få hjälpa dig med en livsstilsförändring som gör att du mår bra det är målet för mig. Varmt välkommen!


Essinge Thaimassage – Bästa Upplevelse i Lilla Essingen Stockholm. En varm och gemytlig atmosfär välkomnar välbefinnande och skön avkoppling. Vi brinner för det vi gör och erbjuder det bästa med ett personligt, hjärtligt och omtänksamt bemötande. Vi har öppet alla dagar, Måndag-Söndag: 09.00-21.00 och ni är hjärtligt välkomna in till oss. 🙂


parallax background

“Feel divine with our heavenly massage.”BEHANDLING


Unna dig en skön behandling för att få maximalt välbefinnande under din vistelse hos oss. En behandling är ett skönt sätt att koppla bort den stressiga vardagen och bara bli bortskämd. Man kan välja mellan exempelvis en avslappnande oljemassage eller en uppfräschande massage med fokus på rygg, axlar och nacke.


Om man får medicinsk behandling rekommenderar vi att man rådgör med sin läkare innan upplevelsen bokas.


Kom gärna 10-15 min innan din behandling börjar för att hinna hänga av dig i lugn och ro! Tiden får vi räkna upp med dusch/omklädning och behandling!


För att boka din önskade behandling kontakta oss på
Tel: 070-845 52 17
e-post: ningsithai@gmail.com01. THAI TRADITIONAL MASSAGE
(UTAN OLJA)


En hårdare massageform som får igång kroppen. Massagen stimulerar och stretchar kroppens muskler. Genom att behandla kroppens olika punkter och muskelfästen aktiveras blodcirkulationen och din energibalans ökar. Denna massage är lämplig för att mildra stelhet och spänningar i kroppen.


Pris: 30 minuter 300 kr.

Pris: 60 minuter 500 kr.


02. OLJEMASSAGE


Till skillnad från thaimassage är oljemassagen betydligt mjukare och fokuserar mer på traditionell muskelknådning. Behandlingen är mycket njutningsfull och har förutom sina avslappnande egenskaper även god verkan på led- och muskelvärk, ryggsmärtor samt psykosomatiska bekymmer som stress och ångest. Dessutom frisätts kroppens eget ”må bra-hormon” Oxytocin, vilket gör dig både gladare, piggare och friskare!


Pris: 30 minuter 300 kr.

Pris: 60 minuter 500 kr.


03. THAI MIX MASSAGE


Vår Thai Mix Massage är en kombinerad THAI TRADITIONAL MASSAGE och OLJEMASSAGE, mixar det bästa från de båda massageformerna.


Pris: 30 minuter 300 kr.

Pris: 60 minuter 500 kr.


04. FOTMASSAGE


Fotmassage tar ca 60 min och det ingår underbensmassage om man önskar. Den är bra för dem som har dålig blodcirkulation, diabetiker, reumatiker och de som av andra orsaker behöver hjälp med att må lite bättre i fötter och underben. Det kan vara så att man arbetar med ett stående eller gående jobb och kanske även använder skyddsskor, då är det utmärkt med Fotmassage.


Pris: 60 minuter 500 kr.

"För pensionär +65" Pris: 60 minuter 450 kr.


05. EXLUSIV MASSAGE RYGG NACKE OCH AXLAR


Mycket stillasittande eller framåtböjd arbetsställning kan så småningom ge en kroppshållning med framåtdragna axlar, "gam-nacke" och kutrygg. Med smärta i rygg/nacke/axlar som följd. Om nacken, axlarna eller ryggen är stela eller gör ont, och det inte beror på någon sjukdom som behöver behandlas på annat sätt, är massage en bra behandling. Här får du masseras bara på rygg, nacke och axlar.


Pris: 30 minuter 300 kr.

Pris: 60 minuter 500 kr.


06. ÖRTMASSAGE


Örter som ligger i tygknyten hettas upp i ånga och används direkt efter avslutande av annan massage. Örterna (citrongräs, jasmin, ingefära och lime) kan ha en lindrande effekt på inflammationer, svullnader, reumatiska besvär m.m och tränger in i huden.


Pris: 90 minuter 800 kr.


07. PEDIKYR MED FOTMASSAGE


Pedikyr förskönar fötterna och håller dem i trim. Fötterna tvättas med antiseptiskt gel innan vi tar bort gammalt nagellack. Sen får fötterna vila i ett fotbad under några minuter innan tånaglarna klipps och formas. Efteråt masseras nagelbandskräm in, sedan tar bort döda hudceller. Behandlingen följs av fotscrub och lättare förhårdnader filas bort. Behandlingen avslutas med värmeljus massage av fötter och underben och lackning av tånaglar för dem som önskar det. Pedikyren förebygger förhårdnader och håller fötterna fräscha och i trim.


Pris: 60 minuter 500 kr.

För pensionär +65" Pris: 60 minuter 450 kr.


08. MANIKYR MED HANDMASSAGE


Manikyr är en skönhetsbehandling för händer och naglar. I manikyr ingår filning, polering, rengöring av nagelbanden, nagellack målning samt handmassage.


Pris: 60 minuter 500 kr.

För pensionär +65" Pris: 60 minuter 450 kr.


09. DUOBEHANDLINGAR ELLER PARMASSAGE


En Duobehandling eller parmassage innebär att du och din vän ligger i samma rum på varsin behandlingsbänk, sida vid sida, och får behandling samtidigt av varsin terapeut. Det är jättemysigt att slappna av tillsammans! Vill ni ha olika behandlingar går det också bra, tänk bara på att de bör vara ungefär lika långa.

Duobehandlingar eller Parmassage behöver ni boka i förväg!


Pris: 60 minuter 500 kr per person.

Total 1000 kr för ett par.


parallax background

“Helping you meet your wellness goals.”Pris


30 min 60 min 90 min
01. Thai Massage (utan olja) 300 500 800
02. Olje Massage 300 500 800
03. Thai Mix Massage 300 500 800
04. Fot Massage 300 500 800
05. Rygg Nacke och Axlar Massage 300 500 800
06. Ört Massage 800
07. Pedikyr med fot massage 500
08. Manikyr med hand massage 500
09. Duo / Par Massage 1000
parallax background

“Promoting wellness through massages.”Hitta oss


ADRESS


Essinge Brogata 8
112 61 Stockholm


Boka tid


Telefon: 070-845 52 17
e-post: ningsithai@gmail.com
Om vi inte svarar i telefonen kan du alltid lämna ett meddelande på telefonsvararen


Parkering


Det finns bra parkeringsmöjligheter runt gatan.

Öppettider


Måndag-Söndag: 09.00-21.00
Vi har öppet alla dagar och ni är hjärtligt välkomna in till oss. 🙂