Våra Behandlingar

 

Unna dig en skön behandling för att få maximalt välbefinnande under din vistelse hos oss. En behandling är ett skönt sätt att koppla bort den stressiga vardagen och bara bli bortskämd. Man kan välja mellan exempelvis en avslappnande eller behandlande massage eller en uppfräschande Paraffinbehandling.

 

Om man får medicinsk behandling rekommenderar vi att man rådgör med sin läkare innan upplevelsen bokas.

 

Kom gärna 10-15 min innan din behandling börjar för att hinna hänga av dig i lugn och ro!

Tiden får vi räkna upp med dusch/omklädning och behandling!

 

För att boka din önskade behandling kontakta oss på

Tel: 08-35 94 66 & 070-845 52 17

e-post: ningsithai@gmail.com

Thai Mix Massage

THAI TRADITIONAL MASSAGE + OLJEMASSAGE

 

Pris: 30 minuter 300 kr.

Pris: 60 minuter 500 kr.

Duobehandlingar eller Parmassage

En Duobehandling eller parmassage innebär att du och din vän ligger i samma rum på varsin behandlingsbänk, sida vid sida, och får behandling samtidigt av varsin terapeut. Det är jättemysigt att slappna av tillsammans! Vill ni ha olika behandlingar går det också bra, tänk bara på att de bör vara ungefär lika långa.

 

Duobehandlingar eller Parmassage behöver ni boka i förväg

 

Pris: 60 minuter 500 kr per person.
Total 1000 kr för ett par.

THAI TRADITIONAL MASSAGE (utan olja)

En hårdare massageform som får igång kroppen. Massagen stimulerar och stretchar kroppens muskler. Genom att behandla kroppens olika punkter och muskelfästen aktiveras blodcirkulationen och din energibalans ökar. Denna massage är lämplig för att mildra stelhet och spänningar i kroppen.

 

Pris: 30 minuter 300 kr.

Pris: 60 minuter 500 kr.

OLJEMASSAGE

Till skillnad från thaimassage är oljemassagen betydligt mjukare och fokuserar mer på traditionell muskelknådning. Behandlingen är mycket njutningsfull och har förutom sina avslappnande egenskaper även god verkan på led- och muskelvärk, ryggsmärtor samt psykosomatiska bekymmer som stress och ångest. Dessutom frisätts kroppens eget ”må bra-hormon” Oxytocin, vilket gör dig både gladare, piggare och friskare!

 

Pris: 30 minuter 300 kr.

Pris: 60 minuter 500 kr.

Exlusiv Massage Rygg Nacke och Axlar

Mycket stillasittande eller framåtböjd arbetsställning kan så småningom ge en kroppshållning med framåtdragna axlar, "gam-nacke" och kutrygg. Med smärta i rygg/nacke/axlar som följd. Om nacken, axlarna eller ryggen är stela eller gör ont, och det inte beror på någon sjukdom som behöver behandlas på annat sätt, är massage en bra behandling. Här får du masseras bara på rygg, nacke och axlar.

 

Pris: 30 minuter 300 kr.

Pris: 60 minuter 500 kr.

FOTMASSAGE

Fotmassage tar ca 60 min och det ingår underbensmassage om man önskar. Den är bra för dem som har dålig blodcirkulation, diabetiker, reumatiker och de som av andra orsaker behöver hjälp med att må lite bättre i fötter och underben. Det kan vara så att man arbetar med ett stående eller gående jobb och kanske även använder skyddsskor, då är det utmärkt med Fotmassage.

 

Pris: 60 minuter 500 kr.

"För pensionär +65" Pris: 60 minuter 450 kr.

Pedikyr med fotmassage

Pedikyr förskönar fötterna och håller dem i trim. Fötterna tvättas med antiseptiskt gel innan vi tar bort gammalt nagellack. Sen får fötterna vila i ett fotbad under några minuter innan tånaglarna klipps och formas. Efteråt masseras nagelbandskräm in, sedan tar bort döda hudceller. Behandlingen följs av fotscrub och lättare förhårdnader filas bort. Behandlingen avslutas med värmeljus massage av fötter och underben och lackning av tånaglar för dem som önskar det. Pedikyren förebygger förhårdnader och håller fötterna fräscha och i trim.

 

Pris: 60 minuter 500 kr.

"För pensionär +65" Pris: 60 minuter 450 kr.

ÖRTMASSAGE

Örter som ligger i tygknyten hettas upp i ånga och används direkt efter avslutande av annan massage. Örterna (citrongräs, jasmin, ingefära och lime) kan ha en lindrande effekt på inflammationer, svullnader, reumatiska besvär m.m och tränger in i huden.

 

Pris: 90 minuter 800 kr.

Manikyr med handmassage

Manikyr är en skönhetsbehandling för händer och naglar. I manikyr ingår filning, polering, rengöring av nagelbanden, nagellack målning samt handmassage.

 

Pris: 60 minuter 500 kr.

Inför Ditt Behandling Besök Hos Oss

Ges ej behandling vid:

  • feber
  • cancer
  • epilepsi
  • blodpropp
  • hjärtproblem
  • om du äter penicillin / antibiotika
  • smittsamma hudåkommor
  • akuta inflammation / infektion